Ontwormingstabletten verkrijgbaar
vanaf september 2009

Eraquell produkten
Eraquell

Maak van ontworming een beloning!

Regelmatig ontwormen vormt een essentieel onderdeel van de verzorging van uw paard. U verlaagt de infectiedruk en beschermt uw paarden tegen gezondheidsrisico's van wormen zoals koliek, diarree, conditieverlies en verminderde prestaties.

Wormmiddelen worden al jarenlang toegediend door middel van doseerspuiten met een individuele dosering. Maar veel paardeneigenaren ervaren moeilijkheden bij het toedienen ervan. Daardoor kan het welzijn van het paard en de veiligheid van de eigenaar in gedrang komen. Bovendien kan er door het morsen met de hoeveelheid pasta onderdosering optreden. Resistentie tegen de werkzame stof treedt daardoor sneller op.

Eraquell ontwormingstabletten

Virbac levert, naast pasta, nu ook Eraquell ontwormingstabletten. De eerste paardenontworming in de vorm van smakelijke tabletten. Met de smakelijke ontwormingstabletten van Eraquell is de strijd met de spuit voorgoed voorbij en wordt ontwormen een beloning voor uw paard!

Het geven van ontwormtabletten is gemakkelijker en veiliger dan het toedienen van een pasta. Bovendien weet u zeker dat uw paard de juiste dosering binnenkrijgt. Daardoor is de kans op resistentie minimaal.

Eraquell is een breed spectrum ontwormingsmiddel op basis van ivermectine. Het is effectief tegen spoelwormen, rondwormen en horzellarven. Eén tablet is voldoende voor 100 kg lichaamsgewicht. Eraquell is veilig te gebruiken bij alle paarden, pony's, (drachtige) merries, (dek)hengsten en veulens vanaf een leeftijd van 2 weken.

Als uw paard echt geen tabletten wil eten, dan heeft Virbac natuurlijk ook nog de ontwormingspasta.

Eraquell ontwormingspasta

Eraquell pasta voor paarden combineert de voordelen van ivermectine met een smakelijke pasta én een innovatieve doseerspuit. Eén doseerspuit zorgt voor een ontworming van een paard tot 700 kg lichaamsgewicht.